Humor, Képek, Kreatív

18+ Vajankle – Lábfétis segédeszköz

2019-06-13
0
(0)

Lábfétis. Az Achilles-sarok az Achilles sarkad? Volt már olyan gondolatod, hogy egy lábbal szeretnél szerelmeskedni?

Ha igen, itt a maszturbáció új formálja az új szexuális segédeszköz, a Vajankle. Ennek a lábfejnek az érdekessége, hogy egy hüvely is van benne, így egy hatékony szexuális segédeszközt kapunk. A Vajankle – a világ első műanyag lábfeje, amit meg tudsz venni potom 180 dollárért. Ezért az alacsony árért egy vibrációs láb hüvellyel lehetsz gazdagabb.

Ha félsz attól, hogy a párod elutasít a fétised miatt akkor ez egy jó választás. Használat után csak ki kell mosni és mindenféle számonkérés nélkül várakozik egy jól eldugott helyen a következő aktusig.

Vásárláskor teljesen személyre szabható. Ki lehet választani a bordákat a vaginában, a bőr tónusát és a köröm színét, hogy tökéletesen megfeleljen az izlésnek.

Első hallásra a legtöbb ember számára ez a termék nevetséges és teljesen felesleges. Nos ez nem teljesen igaz, mert rengeteg ember él lábfétissel, sőt sokkal gyakoribb, mint gondolnánk.

Vilayanur S. Ramachandran neurológus egy elméletet dolgozott ki arról, hogy a lábak miért olyan fetisizáltak. Úgy véli, hogy az agy feltérképezésének köszönhető.  Bár a lábak és a nemi szervek a test különböző részén találhatóak, az agynak ezt a részét irányító területe összekapcsolja a nemi szervet és a lábakat így megkönnyíti a szexuális összekapcsolást.  

Hogy tetszett a post?

Kattints egy csillagra és értékeld a postot.

Átlagos értékelés 0 / 5. Szavazatok száma: 0

Eddig nincs értékelés. Légy az első.

Ha ez a post tetszett...

kérlek oszd meg.